Wij zijn Convident

Full service plezier!

Bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen succesvol laten groeien op het web. Dat is onze missie. Convident draait sinds 1 januari 2015 mee in de online wereld. Als full service digital agency bieden we online oplossingen die rechtstreeks een bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van onze klanten. Met een portfolio van ruim 300 klanten creëren we dagelijks nieuwe succesverhalen.

Bij Convident maken wij elke dag weer de tofste websites, apps en meer. We leveren de beste kwaliteit met de nieuwste technieken. Om dat te kunnen doen zijn wij op zoek naar jou!

Wij vinden het belangrijk dat niet alleen wij groeien, maar dat jij ook groeit! Wij bieden jou de mogelijkheid je te ontwikkelen in de richting die jou interesseert.

Om goede projecten voor onze klanten te realiseren, is samenwerken de sleutel van het creeëren van een succesverhaal. Intern sparren met collega’s, duidelijke communicatie met de klant en afspraak is afspraak. Binnen de samenwerking kunnen we veel van elkaar leren. Daar wordt iedereen beter van!

Collega’s en goede teamgenoten zijn essentieel om je thuis te voelen. We noemen het bij ons graag de ‘Convident family’. Iedereen hoort erbij en geen hiërarchische structuur. Doe maar gewoon.. Die personen passen uitstekend bij onze bedrijfscultuur! Naast jou leuke werkzaamheden hebben we wekelijks teamlunches, ieder kwartaal een teamuitje en natuurlijk borrels om onze succesverhalen te vieren! 

 

Bereikbaarheid

Convident is op steenworp afstand van het centrum van Groningen. Daarmee zijn wij makkelijk bereikbaar met zowel de fiets, het openbaar vervoer als met de auto. Er zijn meestal voldoende plekken beschikbaar in de straat en voor onze voordeur (let op: dit is betaald parkeren).

Kraneweg 48, 9718 JS Groningen.
Parkeren kan bij Convident voor de deur!
Convident is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.