Manuel – Webdeveloper

Waar ben je trots op als developer?

Mijn functie die ik nu heb binnen Convident wou ik al sinds kleins af aan. Websites maken vond ik altijd al heel leuk. Dus het maakt me trots dat ik nu eindelijk dit als werk doe en mooie sites mag maken voor onze klanten. En als de klant tevreden is met hun nieuwe website, dat.. maakt je natuurlijk extra trots.
Ook is het natuurlijk leuk als je thuis komt van een harde werkdag en je kan thuis laten zien wat voor mooi’s je hebt mogen maken.

Wat is jouw doel binnen Convident?

Mijn doel binnen Convident is om mijzelf te blijven ontwikkelen. Hier krijg je bij Convident ook genoeg ruimte voor om jezelf te ontwikkelen. Je kan hier veel leren van je collega en projecten. En natuurlijk blijft de webwereld zich ook ontwikkelen dus zal je hier toch in mee moeten gaan. Je wilt natuurlijk sites ontwikkelen die van deze tijd zijn met de technieken en opties van 2019!

Ook zal ik mij willen blijven ontwikkelen op gebied ontwerp. Zorgen dat je alles alleen al uit de site haalt doormiddel van een ontwerp. De juiste conversies en de juiste users experience. Daar wil ik voor gaan!

Wat voor collega ben jij?

Ik ben een collega die houdt van gezelligheid en altijd in is voor een gesprek. Maar mocht ik druk bezig zijn zal je mij alleen niet altijd even horen en probeer ik mij volledig te focussen. Verder ben ik erg leergierig en wil ik graag weten hoe iets in elkaar zit en hoe iets beter kan.

Geïnteresseerd?

Verzenden