Jacco – Projectmanager

Waar ben jij trots op als Projectmanager?

Ik vind het mooi om de schakel te zijn tussen mijn collega’s en de klant. Het geeft vooral voldoening als de juiste taken bij de juiste mensen liggen en als ik zie dat deze persoon hier ook enthousiast van wordt. Dit komt de kwaliteit ten goede en zorgt voor een bepaalde rust binnen het team.

Wat is jouw doel binnen Convident?

Mijn doel is om mijzelf maar vooral mijn collega’s zich te laten ontwikkelen door hiervoor ruimte te creeren in de planning en takenpakket. Mijn eigen ontwikkeling zit hem vooral in het nog beter vooruit plannen en omgaan met het feit dat deze planning soms nou eenmaal veranderd door onvoorziene omstandigheden. Hierbij is het voor mij vooral van belang om een planning op te stellen waaraan wij maar ook de klant zich kan houden en dit duidelijk te communiceren.

Wat voor collega ben jij?

Een gezellige collega die altijd in is voor een gesprek. Verder probeer ik luchtigheid te scheppen op de werkvloer en hoop ik dat mensen denken dat ik oog heb voor wat mijn collega’s te melden hebben. Hiermee bedoel ik dat ik mijn ongelijk toe kan geven als iemand met goede argumenten komt waarom iets anders moet. Hierdoor blijven we kritisch op elkaar en is er ruimte voor discussie.

Geïnteresseerd?

Verzenden