Altijd handig om te weten

Veelgestelde vragen

Convident inspireert beter ondernemen en slimmere organisatieprocessen. Niet alleen met onze online oplossingen, maar met name door onze eigen medewerkers en iedereen die aan ons verbonden is. Het is daarom belangrijk dat we elkaar in een korte periode goed leren kennen om te kijken of er een match is. Je hebt ongetwijfeld vragen en wij ook voor jou! Deze beantwoordden we graag in een persoonlijke kennismaking, maar om het nog makkelijk te maken zetten we hier alvast enkele veelgestelde vragen op een rij.

Hoe is het kantoor van Convident te bereiken?

 

Het kantoor van Convident ligt op loopafstand van de binnenstad van Groningen en het Noorderplantsoen. Met het openbaar vervoer is het goed te bereiken. Er stoppen bussen in de buurt en het station is 5 minuten fietsten. Met de auto is het ook goed bereikbaar. Je kan parkeren voor de deur. Let op: Dit is betaald parkeren. Op loopafstand zijn parkeerplaatsen waar je gratis kan parkeren.

Hoe gaan jullie om met de maatregelen rond COVID-19?

 

Bij Convident zijn we deels thuis en deels op kantoor aanwezig. Hierbij houden we voldoende afstand, luchten we goed en zijn er desinfecterende middelen aanwezig. Er wordt per medewerker gekeken naar de situatie en naar wat passend is.

Is het mogelijk om (deels) thuis te werken?

In de huidige situatie met COVID-19 wordt er veel vanuit huis gewerkt bij Convident. In de ‘normale’ situatie vinden wij het gezellig om collega’s te zien en spreken op kantoor. Als je de sfeer hebt geproefd, dan wil je dit zelf ook zeker niet missen! Het kan zijn dat het voor jou beter past om wel deels thuis te werken. In overleg is er veel mogelijk.

Ik voldoe niet aan de functie eisen en heb wel interesse. Kan ik solliciteren?

Voldoe je niet aan de eisen in de openstaande vacatures en wil je wel solliciteren? Dat kan door te solliciteren via ‘Open sollicitatie’. Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

© 2020 | Convident B.V.