Since 2015

Wij zijn Convident

Bij Convident maken wij elke dag weer de tofste websites en webshops. Daarnaast bieden we converterende online marketing (SEO, SEA en Social) campagnes! We hebben 12+ enthousiaste collega’s, maar we zoeken er nog meer. Steeds meer organisaties en bedrijven willen met Convident werken. Dus hebben we ook meer mensen nodig. Mensen die vol enthousiasme en met 100% inzet aan de slag gaan! En voor die mensen trekken wij graag alles uit de kast.

De juiste mensen

Je houdt van onze business of je hebt er niks mee, er is eigenlijk geen tussenweg. We staan voor iedereen open, maar zijn streng in ons selectiebeleid. Zo nemen we alleen de juiste mensen aan. Wij geloven dat wanneer je goed bent voor je eigen medewerkers, dit uiteindelijk resulteert in blije klanten en partners. Een gezond financieel resultaat is hier het gevolg van. Wij hechten dus veel waarde aan onze medewerkers. Dit zie je terug van een goede lunch tot leuke teamuitjes, maar ook in een hechte bedrijfscultuur. Ook geven we jong talent graag een kans. De kracht van ons team is dat we er samen voor gaan, met z’n allen dragen we de Convident cultuur!

Onze kernwaarden

De kernwaarden geven aan wat we van elkaar kunnen verwachten en waar we voor staan. We hebben bij Convident 4 kernwaarden:

  • Persoonlijk en toegankelijk.
  • Samenwerken door kennisoverdracht.
  • Betrouwbaar en doelgericht.
  • Maatschappelijk betrokken.

Reisverhaal Luco
© 2024 | Convident B.V.