projecten

Het digitale portfolio van Convident

Dagelijks creeëren we nieuwe succesverhalen. Benieuwd welke rol jij hierin kan vervullen? Bekijk de projecten!

Convident is meer dan bureau. We ondersteunen verschillende maatschappelijke initiatieven, van klein tot groot. Binnen onze organisatie bieden we werkervaringsplekken, ook dragen we jaarlijks ons steentje bij aan projecten voor goede doelen. Ook is Convident supporter van groene projecten. Dat doen we door op jaarbasis vrijwillig onze full-service dienstverlening voor ‘groene’ projecten in te zetten. We geloven er in dat we ook in onze branche het verschil kunnen maken. Door te werken bij Convident draag je hier automatisch een steentje aan bij!

Job van der Laan

Convident support Jop van der Laan. Jop is een hele enthousiaste en fanatieke sporter die van zijn droom realisatie wil maken! Hij is professioneel rolstoel rugby speler van het Nederlands team en wil definitief doorbreken op het allerhoogste..

Werken bij Convident

Ook is Convident supporter van groene projecten. Dat doen we door op jaarbasis vrijwillig onze full-service dienstverlening voor ‘groene’ projecten in te zetten. We geloven er in dat we ook in onze branche het verschil kunnen maken. Door te werken bij Convident draag je hier automatisch een steentje aan bij!

Wat maakt het werken aan onze projecten zo bijzonder?

Bij Convident maken wij elke dag weer de tofste websites, apps en meer. We leveren de beste kwaliteit met de nieuwste technieken. Om dat te kunnen doen zijn wij op zoek naar jou! Als full service digital agency bieden we online oplossingen die rechtstreeks een bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van onze klanten. Met een portfolio van ruim 300 klanten creëren we dagelijks nieuwe succesverhalen.

Waar begeef jij je in het proces van een Convident project?

© 2024 | Convident B.V.