We werken samen met verschillende onderwijsinstellingen in (noord) Nederland!

Opleidingen

Convident werkt al jaren samen met onderwijsinstellingen in (noord) Nederland om talenten een plek te bieden in het bedrijfsleven en jonge mensen een kans te geven om zichzelf te ontplooien. Studenten krijgen bij Convident een steengoede praktijkopleiding met uitzicht op een baan. Daardoor beschikken wij nu en in de toekomst over vakmensen die we nodig hebben. Convident is naast werkgever een bedrijf waar je een opleiding of stage kunt volgen, om persoonlijk en professioneel te groeien. Wij werken veel samen met de volgende onderwijsinstellingen:

 

     

Ons opleidingsprogramma

Ons opleidingsprogramma biedt een unieke kans om te werken aan echte projecten en om te leren van ervaren professionals in ons vakgebied. We zullen je begeleiden en ondersteunen tijdens je stage, zodat je de kans krijgt om te groeien en je vaardigheden verder te ontwikkelen. We bieden een breed scala aan mogelijkheden voor stagiairs, van marketing en communicatie tot softwareontwikkeling en technische ondersteuning. Onze stagiairs krijgen de kans om deel te nemen aan diverse projecten en taken, afhankelijk van hun interesses en vaardigheden. Zo kun je je expertise verbreden en ontdekken welke aspecten van ons vakgebied het meest aanspreekt.

Ik heb interesse!

Onze kernwaarden

De kernwaarden geven aan wat we van elkaar kunnen verwachten en waar we voor staan. We hebben bij Convident 4 kernwaarden:

  • Persoonlijk en toegankelijk.
  • Samenwerken door kennisoverdracht.
  • Betrouwbaar en doelgericht.
  • Maatschappelijk betrokken.

Wat bieden we?

We geloven in een praktijkgerichte aanpak van leren en zorgen er daarom voor dat onze stagiairs praktische ervaring opdoen tijdens hun stage. Je zult de kans krijgen om te werken met de nieuwste technologieën en tools, en om samen te werken met professionals uit het werkveld. Dit zal je helpen om je vaardigheden te ontwikkelen en een solide basis op te bouwen voor je toekomstige carrière.

Als stagiair ben je een waardevol lid van ons team en we zullen je alle middelen bieden die je nodig hebt om te slagen. Ons doel is om je te ondersteunen en je te helpen je potentieel te bereiken. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en wensen je veel succes tijdens je stage. Heb je interesse in concepting, webdesign, webdevelopment of online marketing? Neem dan meteen contact met ons op!

Bekijk alle stage vacatures

Hoe ziet werken bij Convident eruit?

Onze collega's vertellen je graag alles over Werken bij Convident. Projectmanager Dirk-Jan: 'De werksfeer bij Convident is persoonlijk en informeel. Met vragen kun je altijd bij collega’s terecht en we hebben (gezonde) interesse in hoe het met je gaat. Als team werken we aan oplossingen voor onze klanten. Iedereen brengt zijn of haar eigen specialiteit in en kennisoverdracht vinden we zeer belangrijk. We stellen onze kennis beschikbaar en bouwen samen aan duurzame relaties. Er is volop ruimte voor eigen ontwikkeling. Aan de hand van KPI's (kritische prestatie indicatoren) evalueren we maandelijks je eigen persoonlijke doelen die je samen met Convident hebt opgesteld. Daarnaast bieden we stage- en werkervaringsplekken aan voor nieuwe talenten. Op vele fronten is de organisatie in beweging en dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Er liggen volop kansen voor professionals die een volgende stap willen maken in hun carrière.'

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Convident gaat een stap verder. Want naast gave klantprojecten en leuke collega’s worden we heel blij van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo ondersteunen we op jaarbasis maatschappelijke projecten en we hebben een eigen Convident foundation! Elk jaar selecteert de Convident foundation een project met een goed doel, die organisatie breed gedragen worden door onze eigen mensen. Hoe?

  • We doneren een deel van onze winst aan een goed doel.
  • We activeren onze klanten, partners en relaties om ook te doneren.
  • Convident is beschikbaar als digitaal partner van het doel.
Meer informatie

Since 2015

Onze bedrijfsnaam Convident is afkomstig van het Engelse Confident. Onze V staat voor Vertrouwen. Op ons kun je bouwen, dat stralen we al uit bij het uitspreken van onze bedrijfsnaam. Bij Convident draait het niet alleen om tevreden klanten en succesvolle cases. We verbinden, leiden mensen op, hebben aandacht voor elkaar, zijn betrokken bij maatschappelijke initiatieven en investeren in duurzaamheidsprojecten. Daar zijn we trots op!

Sinds 2015 heeft Convident zich ontwikkeld tot hét bureau voor geavanceerde sites, shops en online marketing trajecten. Als full service digital agency bieden we online oplossingen die rechtstreeks een bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van onze klanten. Met 15+ medewerkers en een portfolio van ruim 150 klanten, creëren we dagelijks nieuwe succesverhalen.

Join the club. Ready for boarding?

© 2024 | Convident B.V.