Employee experience

Onboarding

Clients do not come first, employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients. Bij Convident geloven we in meer resultaat door te investeren in het welzijn van onze medewerkers. Want gelukkige medewerkers zijn belangrijk om succesvol te zijn als organisatie. Lees verder en krijg een indruk hoe het Convident onboarding proces in zijn werk gaat!

Be our new colleague

Wij zijn Convident, wat staat voor vertrouwen. We creëren digitale oplossingen en helpen we organisaties verder vooruit. Bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen succesvol laten excelleren op het web. Dat is onze missie. We hebben 15+ enthousiaste collega’s, maar we zoeken er nog meer. Ben jij degene die binnenkort bij ons aan tafel zit? Het is belangrijk dat we elkaar in een korte periode goed leren kennen. En dat verloopt natuurlijk via een mooi gestroomlijnd proces, daar houden we van bij Convident. Wil je meer weten over wat we doen, voor wie én met wie? 

Meer over Convident

Kan jij niet wachten om bij ons te solliciteren?

Stap 1: digitaal solliciteren

We zijn doorlopend op zoek naar specialisten om onze klanten te laten groeien. Ben jij een potentiële Convident’er en sta je te trappelen om een uitdaging aan te gaan? Blijf niet stilstaan en meld je bij ons HR team! Je wil bij Convident komen werken. Ontzettend leuk! We willen graag weten waarom. En dat begint met je cv en motivatie. Bij de vacature vind je met de knop solliciteren alles om je sollicitatie onze kant op te sturen. Dat lezen we direct en we bellen je binnen 24 uur terug.

Stap 2: het eerste gesprek

We hebben je gegevens succesvol ontvangen en nemen jouw sollicitatie vanaf de start serieus. Je Convident employee experience begint hier. Je hebt je eerste sollicitatiegesprek telefonisch of we spreken af op ons kantoor in Groningen. Top! Aan het einde van het gesprek hoor je hoe de vervolgprocedure in zijn werk gaat.

Stap 3: tweede gesprek of een kijkje in de keuken

Gaaf. We hebben een eerste gesprek allebei positief ervaren en je komt op een tweede gesprek. Ons vier ogen principe gaat zijn werk doen en in veel gevallen zal er dus een andere collega bij het gesprek aansluiten. Daarnaast kan het zo zijn dat je in overleg een (halve) dag meeloopt met collega’s op de afdeling waar je hopelijk gaat werken. Zo krijg je een goed beeld van je werk en werkplek en leren we elkaar meteen beter kennen.

Stap 4: contract en voorwaarden

We zijn allebei reuze enthousiast om samen te werken, dat betekent dat je klaar bent voor de laatste stap! We gaan alle afspraken en voorwaarden samen op een rij zetten. Komen we tot een akkoord, dan gaat de employee journey en deze nieuwe stap in je carrière van start. Gefeliciteerd!!

Welcome on board

Onze Convident employee experience is een optelsom van alle ervaringen die je als medewerker opdoet in een organisatie, van binnenkomst tot vertrek. Bij Convident investeren we graag in een positieve employee experience met als belangrijkste voordelen: we behouden talent, in plaats van dat we continu moeten investeren in recruitment. Ook houden we onze organisatie wendbaar en toekomstgericht.

We beginnen met het serieus nemen van onze medewerkers en stagiairs. Wie ben je, wat wil je bereiken in je leven? Op welk punt in zijn of haar loopbaan is een medewerker? En hoe zit dit morgen, over een jaar, of over 5 jaar? Een medewerker die net start bieden we een goed inwerkprogramma om snel up-and running te zijn. Ervaren medewerkers willen we mee laten denken over organisatiebrede vraagstukken om uitgedaagd te blijven. Maar we vragen ook je feedback op alle belangrijke momenten die je doormaakt tijdens je carrière bij Convident. Deze belangrijke momenten vormen samen de employee journey. Dit is de reis die jij als medewerker aflegt bij Convident. De employee experience en onboarding is vastgelegd als een werkproces en geldt voor iedere (nieuwe) werknemer bij Convident. Heb jij een vraag over Werken Bij Convident?

Bel ons Mail ons
© 2024 | Convident B.V.