Join our crew!

Onboarding

Op dit moment zijn we op zoek naar specialisten om onze klanten te laten groeien. Ben jij een potentiële Convident’er en sta je te trappelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Blijf dan niet stilstaan en kom onboard! Lees verder hoe het Convident onboarding proces in zijn werk gaat.

Stap 1: digitaal solliciteren

Je wil bij Convident komen werken. Leuk! Maar we willen graag weten waarom. En dat begint met je cv en motivatie. Bij de vacature vind je achter de knop solliciteren alles om je sollicitatie onze kant op te sturen. Dat lezen we direct en we bellen je binnen 24 uur* terug.

Stap 2: het eerste gesprek

Je hebt je eerste sollicitatiegesprek telefonisch of we spreken af op ons kantoor in Groningen. Top! Bereid je je wel even goed voor? Aan het einde van het gesprek hoor je hoe de vervolgprocedure in zijn werk gaat.

Stap 3: tweede gesprek of een kijkje in de keuken

Je komt op een tweede gesprek met vaak een andere collega bij het gesprek. Daarnaast kan het zo zijn dat je een (halve) dag meeloopt met collega’s op de afdeling waar je hopelijk gaat werken. Zo krijg je een goed beeld van je werk en werkplek, en leren we elkaar meteen beter kennen.

Stap 4: contract en voorwaarden

Zijn we allebei reuze enthousiast om samen te werken, dan ben je klaar voor de laatste stap! We gaan alle afspraken en voorwaarden samen op een rij zetten. Komen we tot een akkoord, dan is dit een geweldige stap in je carrière. Gefeliciteerd!

Be our new colleague

Wij zijn Convident, wat staat voor vertrouwen. We creëren digitale oplossingen en helpen we organisaties verder vooruit. Bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen succesvol laten excelleren op het web. Dat is onze missie. We hebben 15+ enthousiaste collega’s, maar we zoeken er nog meer. Ben jij degene die binnenkort bij ons aan tafel zit? Het is belangrijk dat we elkaar in een korte periode goed leren kennen. En dat verloopt natuurlijk via een mooi gestroomlijnd proces, daar houden we van bij Convident. Wil je meer weten over wat we doen, voor wie én met wie? 

Meer over Convident
© 2020 | Convident B.V.