Medewerkers Verhaal

Stagiair Online Marketing

Zura Isebiya
Online Marketing
Datum van publicatie: 24 augustus 2021

Stage ervaring van Zura Isebiya

Benieuwd naar de stage ervaring van Zura Isebiya? Lees hier de bevindingen van Zura.

1:Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

Wat mij erg beviel tijdens mijn stage bij Convident was de verantwoordelijkheid die ik kreeg. Je mag en kan erg veel als je goede inzet toont. Hier leer je veel van en daarnaast kan je ook meer van je kennis toepassen. Er wordt ook naar je mening gevraagd, hierdoor voelt het snel alsof je een volwaardig collega bent binnen het bedrijf. Als je iets niet begrijpt of je hebt een vraag, dan word je ook snel en goed geholpen. Samengevat is het een leuke stageplek die ik andere ook zou aanraden!

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Het personeel binnen het bedrijf is erg vriendelijk en ze staan altijd open om je te helpen. Ook al ben je van een andere afdeling, toch proberen ze je te helpen waar het nodig is. De communicatie is ook erg fijn, ze maken gebruik van het programma “Slack”. Hiermee kan je met elkaar chatten en videobellen, erg handig zeker voor als je thuis werkt (corona).

 

3: Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Zeker! Als je opzoek bent naar een stage waarbij je echt deelneemt aan het bedrijf dat is Convident zeker een aanrader. Je leert veel, er is altijd wel wat te doen en je krijgt veel verantwoordelijkheid.

4: Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Een 9 en dit is waarom:

  • Vragen werden snel en goed beantwoord waardoor ik goed verder kon werken.
  • Ik kreeg veel uitleg en informatie waardoor ik efficiënter bezig kon.
  • Er werd regelmatig gevraagd hoe het ging en als ik ergens mee zat werd er graag geholpen.
  • Elke maandag van de week werd er een videogesprek (of face to face gesprek) gehouden met de marketing/communicatie afdeling. Tijdens deze gesprekken was er de mogelijkheid om vragen te stellen en dingen te bespreken. Iedereen zijn agenda voor de week werd ook besproken. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat iedereen gaat doen en kan je gesprekken inplannen met iemand als het nodig is.
  • Ik kreeg veel feedback op dingen die ik had gemaakt of waar ik mee bezig was.

 

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

De werkzaamheden waren erg leuk en leerzaam. Ik heb mijn leerdoelen enorm kunnen verbeteren en heb veel kennis en ervaring opgedaan. Ik heb ook veel geleerd tijdens het werken rondom interne projecten. Hier heb ik niet alleen kennis opgedaan over SEO, webdesign en (online) marketing, ik heb ook mijn persoonlijke skills verbeterd. Skills zoals verantwoording, communicatie, samenwerking, probleemoplossing heb ik enorm kunnen laten groeien. Dankzij alle verantwoording die ik kreeg voelde het ook net een echte baan, dit was erg mooi als ervaring!

© 2024 | Convident B.V.