Medewerkers Verhaal

Stagiair Online Marketing

Thimo Boks
Stagiair Online Marketing
Datum van publicatie: 23 januari 2024

Stage-ervaring van Thimo Boks

Benieuwd naar de stage-ervaring van Thimo Boks? Lees hier Thimo’s bevindingen.

1. Hoe heb je de stage bij Convident (over het algemeen) ervaren?

Ik heb mijn stage bij Convident als zeer prettig ervaren. Het werken aan mijn professionele ontwikkeling in combinatie met de fijne werkomgeving is erg goed bevallen. Ik kreeg de kans om mijn vaardigheden op alle facetten van online marketing uit te breiden, waar ik erg dankbaar voor ben.

2. Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Ik voelde me vanaf de eerste dag gelijk thuis bij Convident. Ik werd goed opgevangen door het online marketingteam en werd behandeld als volwaardig werknemer. Collega’s stonden mij altijd bij en er werd veel kennis overgedragen. Mijn collega’s hebben zeker bijgedragen aan deze positieve ervaring!

3. Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Ik zou Convident zeker aanbevelen. De organisatie biedt een fijne werkomgeving waar jouw ontwikkeling centraal staat. Collega’s vinden het leuk om je van alles te leren en dat maakt het een goede plek voor je professionele ontwikkeling!

4. Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Ik geef mijn stage bij Convident een dikke 8. Ik heb niet alleen veel geleerd op het gebied van online marketing, maar ook op persoonlijk vlak. De waardevolle inzichten die ik hier heb gekregen, neem ik mee bij het voortzetten van mijn carrière.

5. Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Ik heb bij Convident gezien dat de online marketing branche erg breed is. Hierbij komt kijken dat het voor elk bedrijf eigenlijk onmisbaar is en dat het hele begrip “online marketing” heel omvangrijk is. Verder neem ik de kennis over het bedrijfsleven mee. Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld het leren over interne processen en het belang van goede communicatie

© 2024 | Convident B.V.