Medewerkers Verhaal

Stagiair Online Marketing

Simone van der Ben
Online Marketing
Datum van publicatie: 10 januari 2022

Stage ervaring van Simone van der Ben

Benieuwd naar de stage ervaring van Simone van der Ben? Lees hier de bevindingen van Simone.

 

1: Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

Mijn online marketing stage bij Convident heb ik als een fijne, gezellige en bovenal leerzame periode ervaren. De 10 maanden van mijn stage vlogen dan ook voorbij. Dit kwam vooral door de gedreven en gemoedelijke sfeer op kantoor wat een inspirerende omgeving vormde. Daarnaast werd ik enorm betrokken in de lopende projecten voor klanten, maar ook binnen het bedrijf zelf (bijvoorbeeld iets met twee kerstmannen, een kerstvrouw en het rondbrengen van kerstpakketten in een dikke limousine). Soms kan die verantwoordelijkheid spannend zijn, maar het is ook zeker heel leerzaam! Tenslotte leer je meeste in de praktijk.

 

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Ik ben erg goed door het Convident team ontvangen. De werksfeer op het kantoor is voornamelijk informeel, maar er is ook zeker ruimte voor een serieus gesprek. Sinds de eerste ontmoeting voelde ik mij direct welkom. Dit gevoel werd alleen nog maar meer bevestigd toen ik met mijn stage begon. Daarnaast kreeg ik direct het gevoel dat ik (ook als stagiair) erg serieus genomen werd. Je leert erg veel van je collega’s, maar ze staan ook zeker open om dingen van jou te leren.

 

3: Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Ik zou toekomstige stagiairs absoluut aanbevelen om aan te kloppen bij Convident voor een toffe en leerzame stage. Dit doordat je je bij Convident altijd welkom zal voelen en je ontzettend veel leert over het vakgebied waar jij geïnteresseerd in bent. Daarnaast hoef je niet onzeker te zijn als je dingen nog niet tot in de puntjes uit weet te voeren. Daarvoor is een stage tenslotte. Je krijgt daarom ook genoeg tijd en ruimte om deze dingen te ontdekken. Ook is het tof dat je bij Convident meegenomen wordt in het bedrijfsproces en je mee werkt met hun projecten. Je leert dan ook niet enkel alleen iets over het vakgebied en de skills die daarbij horen. Bij Convident leer je daarnaast ook hoe je jezelf in een bedrijf en tegenover klanten en relaties op moet stellen. Dit alles is een enorme boost voor je zelfvertrouwen.

 

4: Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Ik geef mijn stage bij Convident een dikke 9! Dit omdat ik hier enorm veel over online marketing, maar ook over mijzelf heb mogen leren. Tijdens mijn stage heb ik mij op beide gebieden erg kunnen ontwikkelen. Dit is enorm waardevol voor mij geweest.

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Wat ik meeneem vanuit Convident naar het vervolg van mijn carrière is dat je op het gebied van werk altijd goed naar je gevoel moet luisteren en dit vervolgens moet uiten. Bij Convident werd er altijd erg goed naar geluisterd naar mijn wensen qua wat ik wilde leren. Dit gaf mij een vertrouwd gevoel.

© 2024 | Convident B.V.