Medewerkers Verhaal

Online marketeer

Sander Kooi
Online marketing
Datum van publicatie: 11 maart 2022

Werkervaring van Sander Kooi

Benieuwd naar de werk ervaring van Sander Kooi? Lees hier de bevindingen van Sander.

1: Hoe heb je je werk bij Convident ervaren (algemeen)?

Na mijn studie ben ik terrecht gekomen bij Convident omdat ik meer te weten wilde komen over SEO en SEA. Tijdens mijn studie heb ik een kleinschalige webwinkel gehad waardoor mijn interesse in SEO, SEA en online marketing eigenlijk begonnen is.

In een relatief korte periode heb ik veel geleerd over SEO en kort daarna kreeg ik de mogelijkheid om me meer te verdiepen in SEA. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt om me voornamelijk te richten op SEO. Het beter vindbaar maken van websites en webshops middels de organische zoekresultaten vond en vind ik een heel gaaf idee. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en het principe binnen Convident is niet veranderd. Alles is mogelijk en je werk mag je zelfstandig inplannen waardoor geen dag hetzelfde is. Zo kan je de ene dag op kantoor zitten om je volledig te focussen op klantopdrachten en stap je een dag later in de auto om gesprekken te voeren met bestaande of toekomstige klanten.

Al met al een ontzettend gevarieerde functie waarbij geen dag hetzelfde is. Daarnaast krijg ik de tijd om mezelf te blijven ontwikkelen nieuwe technieken te testen en trainingen in te plannen wanneer ik dat nodig acht.

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Destijds ben ik erg goed ontvangen door de collega’s, de sfeer binnen het team is vriendelijk, ontspannen en collegiaal. De werksfeer onderling is nog steeds ontzettend leuk, een potje gamen en een goede vrijmibo dragen hier aan bij.

3: Zou je toekomstige medewerkers aanbevelen om bij Convident werken?

Absoluut; de werksfeer en de werkzaamheden zijn ontzettend leuk. Geen opdracht is hetzelfde en elke ondernemer is anders wat het werk divers en uitdagend maakt. Daarnaast krijg je de ruimte om je te blijven ontwikkelen en nieuwe ontwikkelingen (intern) te testen.

 

4: Welk cijfer geef je je werk bij Convident en waarom?

Het werken bij Convident geef ik zeker een 8. Persoonlijk komt dat doordat er zoveel mogelijk is en het werk ontzettend gevarieerd is. We werken naar een doel toe echter wordt je vrijgelaten hoe je dat doel wilt behalen. Dit gaat natuurlijk in goed overleg maar indien je een goed idee hebt ben je vrij om dit in te zetten. Hierdoor wordt je uitgedaagd om de laatste trends en ontwikkelingen te blijven volgen zodat je dit kunt inzetten op je werk.

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Online marketing is voor elk bedrijf ontzettend belangrijk mijn kennis en kunde op het gebied van SEO, SEA en Social marketing neem ik natuurlijk mee naar mijn nieuwe carrière. Daarnaast heb ik bij Convident geleerd hoe je vele projecten tegelijkertijd kan managen en hoe je hier overzicht in houdt. Dit vind ik een ontzettend waardevolle skill die ik goed kan toepassen in mijn verdere loopbaan.

© 2024 | Convident B.V.