Medewerkers Verhaal

Front-end developer

Robert Oosterloo
Front-end developer
Datum van publicatie: 30 december 2021

Werkervaring van Robert Oosterloo

Benieuwd naar de werk ervaring van Robert Oosterloo? Lees hier de bevindingen van Robert.

1: Hoe heb je je werk bij Convident ervaren (algemeen)?

Werken bij Convident heb ik als een warm bad ervaren. Voordat ik bij Convident kwam werken kende ik alleen collega Kris binnen het bedrijf, echter na een aantal dagen bij Convident te hebben gewerkt voelde het alsof ik er al jaren werkte.

 

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Ja, vriendelijke collega’s en leuke sfeer. Wat mij het meest bij blijft is hoe goed collega’s elkaar helpen met eventuele problemen of kennisdelen.

 

3: Zou je toekomstige medewerkers aanbevelen om bij Convident werken?

Jazeker. In mijn werkzame periode werkten we voornamelijk met starters. Hedendaags is het bureau gegroeid met mediors en seniors. Het is een mooie plek om je kennis te vergroten.

 

4: Welk cijfer geef je je werk bij Convident en waarom?

Een 8/10. Zoals benoemd een goede sfeer en hele fijne collega’s. In mijn werkzame periode was het bedrijf vooral in opbouw en timmerden we flink aan de werk met klantprojecten. Wel had ik liever gezien dat er (ook destijds al) meer eigen WordPress ontwikkelingen plaatsvonden. Soms waren we te snel content met de kennis die we hadden. Hedendaags is dit gelukkig veel meer in balans.

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Voornamelijk dat je samen sterker staat dan alleen. Zowel kennis verkrijgen als delen met collega’s is een goede basis voor een fijn bedrijf.

© 2024 | Convident B.V.