Medewerkers Verhaal

Stagiair UX design / frontend development

Nieck Pesman
UX design / frontend development
Datum van publicatie: 24 augustus 2021

Stage ervaring van Nieck Pesman

Benieuwd naar de stage ervaring van Nieck Pesman? Lees hier de bevindingen van Nieck.

1: Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

Als een stage van hoog niveau! Ik heb mij bij Convident als een sneltrein weten te ontwikkelen door projectmatig mee te mogen werken binnen de organisatie. Ik heb grote en belangrijke design en webdevelopment taken opgepakt als stagiair en deze samen met professionele hulp van collega’s mogen afronden!

 

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Ondanks de corona pandemie is de werksfeer tijdens mijn stage altijd erg positief en gezellig geweest. De collega’s zijn erg vriendelijk en niet bang om de verantwoordelijkheid van opdrachten in jouw handen te leggen!

3: Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Ja, het mooie aan deze stageplek is dat je niet als stagiair wordt behandeld maar als collega. Ze zullen altijd een luisterend oor voor je hebben en proberen het beste in je naar boven te halen. Convident als stagebedrijf biedt daarnaast ook alle hulp en ondersteuning voor een mooie samenwerking!

4: Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Een 8, het was echt een top stage! Ik heb mijn stage leerdoelen gemakkelijk één voor één kunnen afkruisen bij Convident. Ik had gedurende mijn stageperiode soms begeleiding van een ander persoon, maar dat was volledig in het belang van de opdrachten. Maar met een goede overdracht zorgde dit ervoor dat er voldoende duidelijkheid ontstond van alle taken bij mijn begeleider.

 

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Ik heb mede door mijn persoonlijke ontwikkeling gedurende deze stage een eigen bedrijf durven op te starten. Convident heeft mij de technische kennis gegeven door een leerzame UX en development stage met professioneel hulp aan te bieden. Ook heeft mijn stage bij Convident geleid tot hele waardevolle contacten met het team en de directie van het bedrijf. Wellicht leidt dat in de toekomst alsnog tot eventuele samenwerking.

© 2024 | Convident B.V.