Medewerkers Verhaal

Stagiair Communication multimedia & design

Nayeli de Meza
Stagiair Communication multimedia & design
Datum van publicatie: 5 juni 2023

Stage-ervaring van Nayeli de Meza

Benieuwd naar de stage-ervaring van Nayeli de Meza? Lees hier Nayeli’s bevindingen.

1: Hoe heb je de stage bij Convident (over het algemeen) ervaren?

Deze stage was een belonende periode van ontwikkeling en groei. Ik heb een dieper inzicht kunnen krijgen in de branche terwijl ik mijn eerder verworven vaardigheden verder kon aanscherpen. Door de verscheidenheid aan taken die aan mij waren toegewezen, kon ik mijn professionele groei verder bevorderen, waardoor ik het vertrouwen kreeg dat ik de opgedane vaardigheden in mijn voordeel kan gebruiken. Over het algemeen ben ik dankbaar voor de impactvolle ervaring die mijn stage heeft gehad op mijn persoonlijke en professionele groei.

 

2. Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Bij mijn aankomst werd ik hartelijk en openhartig ontvangen. Ze zorgden ervoor dat ik me comfortabel en welkom voelde, terwijl ze professioneel en respectvol bleven. Ze stonden open en waren bereid om te helpen indien nodig, en boden me de nodige begeleiding en ondersteuning. Ze waren geduldig en begripvol en toonden altijd bereidheid om te helpen wanneer ik vragen had. Door hun vriendelijke gastvrijheid voelde ik me veilig in mijn nieuwe rol en omgeving, terwijl ze mijn potentieel voor bijdrage bevestigden.

3. Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

 

Ik zou toekomstige UX-designerstagiairs aanraden en zelfs aanmoedigen om deze stage te volgen. Niet alleen zul je waardevolle vaardigheden en ervaring opdoen, maar je krijgt ook de kans om bestaande praktijken te verbeteren. Het is een uitstekende kans om je kennis verder te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen in het vakgebied. Bovendien krijg je de kans om samen te werken met ervaren professionals in de branche.

4. Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Ik zou mijn ervaring in deze stage een negen op tien beoordelen. Gedurende deze paar maanden kon ik mijn vaardigheden ontwikkelen en versterken, waardoor ik bekwaam werd in mijn professionele vakgebied. Bovendien kreeg ik de gelegenheid om te begrijpen hoe een bedrijf als dit opereert en hoe het belang hecht aan het welzijn van de medewerkers. De attente aard van hun organisatie blijkt uit de betekenisvolle communicatie die iedereen deelt tijdens het werk.

 

5. Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

De unieke kansen die deze stage heeft geboden. Door deze ervaring heb ik een groot aantal professionele connecties opgebouwd, evenals een nieuw gevonden respect voor de branche. Deze vele nieuwe ervaringen hebben mij een ongekend begrip van de arbeidswereld gegeven – als student vond ik dit ontzettend boeiend en opwindend. Deze stage heeft me niet alleen in staat gesteld om de wereld van het bedrijfsleven te verkennen, maar heeft me ook een waardering gegeven voor het streven om de beste versie van mezelf te worden in mijn toekomstige zakelijke inspanningen. Bovendien begrijp ik nu het belang van altijd mijn best te doen, ongeacht de situatie, en de noodzaak om realistische verwachtingen te hebben bij het omgaan met een bedrijf. Al deze essentiële aspecten, verworven tijdens deze stage, zijn van onschatbare waarde geweest.

© 2024 | Convident B.V.