Medewerkers Verhaal

Stagiair Online Marketing

Michaela Bírová
Online Marketing
Datum van publicatie: 6 december 2022

Stage ervaring van Michaela Bírová

Benieuwd naar de stage ervaring van Michaela Bírová? Lees hier de bevindingen van Michaela.

1. Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

De stage was zowel leuk als leerzaam. Ik heb veel geleerd gedurende deze tijd en maakte deel uit van een geweldig team van leuke mensen. Ik kon inzicht krijgen in verschillende onderdelen van marketing en leren van de besten. Ik kon ook deelnemen aan leuke evenementen waar ik echt van genoot.

 

2. Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Bij Convident is iedereen zo vriendelijk, dus ik voelde me echt welkom, ook al spreek ik de taal niet. De collega’s zijn altijd bereid om te helpen. Ook al zijn deze mensen echte experts in het vakgebied, toch heb je het gevoel dat je allemaal in hetzelfde schuitje zit en dat is erg prettig.

 

3. Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Ik raad zeker aan om bij Convident stage te lopen. Hier kun je je verbeteren in alles wat en je wordt altijd gewaardeerd en aangemoedigd.

 

4. Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Ik zou Convident een 8,5 geven. Ik kreeg veel vrijheid en creativiteit tijdens mijn stage, evenals als begeleiding en coaching. Zo kun je je echt snel ontwikkelen en ontdekken wat je leuk vindt om te doen en waar je goed in bent.

5. Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Ik zou zeggen – probeer altijd nieuwe dingen uit en probeer jezelf te verbeteren, blijf openstaan, stel vragen en blijf nieuwsgierig. Het is belangrijk om georganiseerd te blijven, maar neem ook de tijd om je creativiteit de vrije loop te laten.

© 2024 | Convident B.V.