Medewerkers Verhaal

Stagiair Online Marketing

Maria Zankova
Online Marketing
Datum van publicatie: 3 mei 2022

Stage ervaring van Maria Zankova

Benieuwd naar de stage ervaring van Maria Zankova? Lees hier de bevindingen van Maria.

1. Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

Volgens mij is dit de beste stage een student kan hebben. Ik moest verschillende opdrachten doen voor de online marketingafdeling. Dit heeft mij een veel indrukken en ervaring gegeven. Ik heb veel geleert over discipline en ik heb gezien hoe belangrijk het is om een goede communicatie te hebben met de collega’s.

Technische support medewerker bij Convident

 

2. Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Iedereen in het Convident team is heel lief en als ik een vraag of een probleem heb, wil iedereen mij altijd wel helpen. Sinds het begin, ben ik geholpen door collega’s van het web-development team, om zo een goede start te hebben met alle online marketing opdrachten. Mensen zijn hier veel bezig met veel verschillende projecten, maar als ik hulp nodig heb, maakten ze altijd tijd voor mij om naar een oplossing te zoeken. Het bedrijf is constant aan het groeien en de werknemers hebben het ook steeds drukker. Ondanks dit, blijft de werksfeer altijd kalm en vriendelijk.

 

3. Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Ja, ik denk dat Convident een heel goed plekje is voor studenten om een nieuwe ervaring op te doen.

4. Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Ik geef Convident een 8,5. De stage is heel flexibel en jij leert heel veel door de verschillende opdrachten. De collega’s zijn heel lief en als je een probleem hebt, proberen ze je altijd wel te helpen.

5. Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Ik denk dat voor mij de belangrijkste les is geweest dat als je hard werkt, je alles kunt bereiken in het leven. Hard werk geeft altijd resultaten en blijft altijd opgemerkt. Zoals Oprah Winfreyaltidj zei: “When you do well – people notice. When you do your best – that is noticed too. ”

© 2024 | Convident B.V.