Medewerkers Verhaal

Stagiair accountmanagement en sales

Maarten Bakker
Accountmanagement en sales
Datum van publicatie: 11 maart 2022

Stage ervaring van Maarten Bakker

Benieuwd naar de stage ervaring van Maarten Bakker? Lees hier de bevindingen van Maarten.

 

1: Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

Ik heb mijn scriptie voor de opleiding ondernemerschap & retailmanagement bij Convident geschreven. Rick en Rutger hadden een duidelijke opdracht liggen, het schrijven van een 5 jarig bedrijfsplan. Ik vond het open deur beleid bij Convident erg prettig. Dit heeft zeker bijgedragen aan het resultaat. Ik heb mijn steentje bijgedragen in de sales en accountmanagement van de organisatie en mooie resultaten kunnen boeken. Daarnaast vind ik dat er een goede sfeer hangt op het kantoor!

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Jazeker, ik heb me goed op m’n gemak gevoeld in die 5 maanden dat ik er (dagelijks) was. Bij vragen waren collega’s snel bereid om je te woord te staan en er werd de tijd genomen om zaken uit te leggen. De sfeer was goed en dat was ook te merken tijdens de teamuitjes en vrijdagmiddag borrels.

Werken bij Convident

 

3: Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Ik kan Convident van harte aanbevelen voor toekomstige stagiaires. Rick en Rutger geven je veel vrijheid en behandelen je als volwaardige collega. Daarnaast ben ik goed begeleid tijdens het schijven van het bedrijfsplan.

 

4: Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Een 8. Ik heb veel kunnen leren en heb een plezierige tijd gehad!

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Ik heb hier geleerd dat een kleiner bedrijf meer bij mij past dan een groot bedrijf. Ik vind het zelf mooi om te ondernemen en als je dan kan afstuderen bij een klein bedrijf vind ik het interessant om te zien hoe verschillende afdelingen met elkaar samenwerken. Hierdoor ontstaat een totaalplaatje van een bedrijf.

© 2024 | Convident B.V.