Medewerkers Verhaal

Stagiair Online Marketing

Luco van Liere
Online Marketing
Datum van publicatie: 25 januari 2022

Stage ervaring van Luco van Liere

Benieuwd naar de stage ervaring van Luco van Liere? Lees hier de bevindingen van Luco.

1. Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

Tijdens mijn stageperiode heb ik mee mogen lopen bij de online marketingafdeling. Vanuit mijn positie als derdejaars student Commerciële Economie viel er veel te leren. Zo heb ik op het gebied van SEO-marketing veel kennis mogen opdoen. Daarnaast bood de SEA-specialist van Convident mij nieuwe inzichten met betrekking tot het adverteren binnen Google.

Technische support medewerker bij Convident

 

2. Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Vanaf het begin van mijn stageperiode werd ik bij Convident met open armen ontvangen. Als stagiair word je binnen het bedrijf gezien als een volwaardig teamlid, en werk je mee aan leerzame projecten. Met de geldende regels omtrent corona, werd er gekeken naar alternatieve voor het jaarlijkse bedrijfsuitje of de borrel op de vrijdag. Met een bijbehorend potje tafeltennis of Formula1 voel je je al snel thuis!

 

3. Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Met een stage bij Convident leer je ontzettend veel, dus zal ik het zeker aanbevelen bij toekomstige stagiairs. Convident werkt met jonge, gedreven professionals waar tussendoor ook ruimte is voor een grapje. Goede begeleiding in combinatie met een positieve dosis inzet zorgt ervoor dat jij het meeste haalt uit jouw stageperiode.

4. Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Ik geef een zelfverzekerde 8,5 voor mijn stageperiode bij Convident. Zoals aangegeven bied Convident jou een zeer leerzame periode. Maar belangrijker is de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. Hier wordt naar gekeken en ontvang je positieve feedback op. Een formule die alleen kan leiden tot succes!

5. Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Natuurlijk de opgedane kennis, maar vooral het werken binnen een team. Communicatie is zo ontzettend belangrijk om samen iets tot een succes te brengen. Durf te zeggen wat je ziet, hoort en opvalt.

© 2024 | Convident B.V.