Medewerkers Verhaal

Stagiair UX design / frontend development

Lennert Fabriek
UX design / frontend development
Datum van publicatie: 24 augustus 2021

Stage ervaring van Lennert Fabriek

Benieuwd naar de stage ervaring van Lennert Fabriek? Lees hier de bevindingen van Lennert.

1: Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

Ik heb de stage bij Convident ontzettend leuk en leerzaam ervaren! In de eerste week ben ik super goed ingewerkt door de projectmanager. Tijdens de eerste week mocht ik direct aan de slag voor opdrachtgevers en hier heb ik al veel nieuwe dingen mogen leren. Zo gaat het coderen al stukken beter en heb ik de scrum methode in het echt gebruikt. Tijdens de stage heb ik zowel design als development projecten mogen doen. Deze combinatie maakt het voor mij erg divers en zo werk ik aan het gehele proces. Ik heb ontzettend veel geleerd. Ik kan een ontwerp vertalen naar een custom geprogrammeerde website. Door de gave projecten en het leuke team van Convident ging mijn stageperiode ontzettend snel.

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Ik ben vanaf het begin goed ontvangen door het hele Convident team. Al vanaf het sollicitatiegesprek met wist ik dat ik goed begeleid zou gaan worden. De projectmanager maakte dit meteem waar met een uitstekend inwerk traject. Tijdens de stage kon ik altijd bij collega’s terecht en was er altijd wel iemand met de juiste expertise die mij kon helpen. Ook was er altijd ruimte voor gezelligheid, wat de werksfeer fijn maakte.

 

3: Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Voor een diverse, leerzame en gezellige stage waarbij je wordt uitgedaagd ben je bij Convident aan het juiste adres! Ik raad dus zeker toekomstige stagiairs aan om stage te gaan lopen bij Convident.

 

4: Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Ik geef Convident een 9 omdat ze mij de kans hebben gegeven om mijzelf te ontwikkelen tot een professional. Ik heb diverse projecten voor klanten mogen realiseren. Naast het harde werken is er bij Convident ruimte voor gezelligheid.

 

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Naast alles wat ik heb geleerd neem ik mee dat werken in een teamverband enorm energie verhogend werkt. Ik heb het werken bij Convident met plezier ervaren en dat is iets wat ik zeker mee wil nemen naar het vervolg van mijn carrière.

© 2024 | Convident B.V.