Medewerkers Verhaal

Full stack developer

Kris Procee
Full stack developer
Datum van publicatie: 30 december 2021

Werkervaring van Kris Procee

Benieuwd naar de werk ervaring van Kris Procee? Lees hier de bevindingen van Kris.

1: Hoe heb je je werk bij Convident ervaren (algemeen)?

Goed! Vanaf het begin ben ik goed ontvangen en dat gevoel was wederzijds. Dit heeft uiteindelijk tot een functie geleid waar ik nog vele jaren met plezier heb gewerkt. Er is ruimte om jezelf door te ontwikkelen en suggesties verbeteringen vanuit jezelf worden ook zeker gewaardeerd.

 

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Vanaf de start van het bedrijf in 2015 was het bedrijf nog in opbouw, toen ik begon met werken waren er niet heel erg veel collega’s maar de collega’s die er toen waren hebben me goed opweg geholpen. En de werksfeer was goed, het is een afwisseling van een zakelijke houding (wanneer nodig) met voldoende ruimte voor een wat meer informele werksfeer. Ook de collega’s die gaandeweg erbij kwamen waren goed in de omgang en er wordt zeker gekeken naar personen die het team op de juiste manier kunnen aanvullen.

 

3: Zou je toekomstige medewerkers aanbevelen om bij Convident te werken?

Ik zie geen reden waarom niet. Je werkt vanaf een mooie locatie in Groningen. Je hebt collega’s met verschillende specialisaties en kennis waar je dingen van kan leren. Er is veel flexibiliteit omtrent diverse zaken. En voor de jongere medewerkers is het een leerzame plek wanneer je bijvoorbeeld net bent afgestudeerd.

 

4: Welk cijfer geef je je werk bij Convident en waarom?

Een dikke voldoende! Voorgaande punten weerspiegelen grotendeels waarom. Kort samengevat: Kennis van diverse specialisten waar je terecht kan met vragen, ruimte voor doorontwikkeling en andere zaken waar je in geïnteresseerd bent en een hele goede werksfeer.

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Kennis met betrekking tot diverse programmeertalen natuurlijk. Een plek in Groningen waar je om een bakje koffie, thee en goed gesprek kunt. En een mooie opstap naar een vervolg carrière. Natuurlijk ook dingen met betrekking tot inhoudelijke processes die ik anders zou doen maar dus wel de kennis over hoe sommige processen bij verschillende bedrijven op andere manieren worden toegepast.

© 2024 | Convident B.V.