Medewerkers Verhaal

Stagiair WordPress Support

Kelvin Tromp
Stagiair WordPress Support
Datum van publicatie: 9 januari 2024

Stage-ervaring van Kelvin Tromp

Benieuwd naar de stage-ervaring van Kelvin Tromp? Lees hier Kelvin’s bevindingen.

1: Hoe heb je de stage bij Convident (over het algemeen) ervaren?

Ik heb mijn stage bij Convident als zeer positief ervaren. Het was een leerzame periode waarin ik de kans kreeg om mijn technische vaardigheden uit te breiden en waardevolle ervaring op te doen in de praktijk van WordPress-websiteontwikkeling en klantenservice.

2. Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Ja, ik ben zeer goed ontvangen door de collega’s bij Convident. De werksfeer was vriendelijk, open en samenwerkingsgericht. Collega’s stonden altijd klaar om te helpen, vragen te beantwoorden en kennis te delen, wat de stage-ervaring positief heeft beïnvloed.

3. Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Zeker, ik zou toekomstige stagiairs van harte aanbevelen om bij Convident stage te lopen. De organisatie biedt een stimulerende omgeving waarin leren en ontwikkelen centraal staan. De diversiteit aan projecten en de betrokkenheid van ervaren collega’s maken het een waardevolle plek voor groei en ontwikkeling.

4. Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Ik geef mijn stage bij Convident het cijfer 9, omdat ik gedurende deze periode aanzienlijke vooruitgang heb geboekt in mijn technische vaardigheden en een breder begrip heb gekregen van het werken in de webontwikkelingsindustrie. De positieve en ondersteunende omgeving heeft mijn stage-ervaring verrijkt.

5. Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Vanuit Convident neem ik een schat aan praktische kennis en ervaring mee naar het vervolg van mijn carrière. Mijn verbeterde technische vaardigheden, inzicht in klantrelaties en het vermogen om effectief in teamverband te werken, zullen zeker waardevol blijken in mijn verdere professionele ontwikkeling.

© 2024 | Convident B.V.