Employee Story

Stagiair backend development

Joeri Roijenga
Backend development
Datum van publicatie: 24 augustus 2021

Stage ervaring van Joeri Roijenga

Benieuwd naar de stage ervaring van Joeri Roijenga? Lees hier de bevindingen van Joeri.

1: Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

Het was een interessante en leerzame stageperiode. Zo heb ik aan meerdere klantprojecten kunnen meewerken, meerdere programmeertalen toegepast en ook nieuwe frameworks mogen leren. Zo heb ik kennis opgedaan van Laravel, Vue.js en Angular, waardoor ik ook mijn huidige kennisniveau goed op peil heb kunnen houden. Verder was er een gezellig groep stagiaires en de werksfeer met de werknemers ook erg aangenaam. De deur stond altijd open en je kon altijd bij iedereen “aankloppen” voor hulp.

 

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

De ontvangst was erg prettig! De programmeurs zijn erg behulpzaam en ook de projectmanager en directie zorgde ervoor dat iedere stagiair zich welkom voelde.

3: Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Voor als je op zoekt bent naar een diversiteit aan werkzaamheden zal ik Convident zeker aanraden voor toekomstige stagiaires! Zo hebben ze hun eigen interne applicaties en klantprojecten waar je aan kan meewerken waardoor je veel ervaring opdoet. Het hebben van een bepaald basisniveau is wel prettig, bijvoorbeeld kennis omtrent PHP (en misschien ook wel Laravel). Op die manier kan je namelijk ook direct snel meedraaien binnen de Laravel-projecten. Als je de kennis niet hebt is het ook geen ramp. Iedereen is bereid om je te helpen met het bijbrengen van kennis en daar is een stage natuurlijk ook voor bedoelt.

 

 

4: Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Persoonlijk zal ik mijn stageperiode een 8 geven. Een 10 is natuurlijk altijd leuk, maar er kan gelukkig altijd wel iets beter. En datzelfde geldt natuurlijk andersom ook. Als ik de feedback vanuit Convident bekijk dan heb ik een goede indruk gemaakt en heb ik ook mijn steentje kunnen bijdragen bij meerdere projecten. De uiteindelijke gerealiseerde custom agenda module voor een interne applicatie is ook zeker iets waar ik op trots op ben. Hopelijk hebben gebruikers en de developers die er mee gaan werken veel plezier van.

 

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Het voornaamste wat ik meeneem naar mijn volgende stage/werkgever is dat ik zeker vertrouwen mag hebben in mijn kunnen. De V van vertrouwen krijg je bij Convident vanzelf mee! Ook vanuit Convident heb ik te horen gekregen dat ik zeker een goede developer ben en niet bang hoef te zijn om fouten te maken. Ik kijk uit naar mijn verdere carrière als developer!

 

© 2023 | Convident B.V.