Medewerkers Verhaal

Stagiair Online Marketing

Jennifer Schukowski
Online Marketing
Datum van publicatie: 21 juni 2023

Stage ervaring van Jennifer Schukowski

Benieuwd naar de stage ervaring van Jennifer Schukowski? Lees hier de bevindingen van Jennifer.

1. Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

Over het algemeen was het een geweldige ervaring en een interessante stage. Ik heb veel geleerd tijdens mijn tijd bij Convident en ik ben blij dat ik dit mocht meemaken. Speciale dank aan Chris die me heeft geïntroduceerd in en inzicht heeft gegeven in zoekmachineadvertenties, en mij de verantwoordelijkheid heeft gegeven om verschillende campagnes te beheren en te optimaliseren.

Technische support medewerker bij Convident

 

2. Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Vanaf het begin van de stage waren de collega’s erg gastvrij en ik voelde me welkom in het bedrijf. Tijdens de stage was de werksfeer erg vriendelijk en gastvrij.

 

3. Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Als toekomstige stagiairs geïnteresseerd zijn in het opdoen van informatie en kennis over online marketing en webontwikkeling, is dit bedrijf zeker een aanrader.

4. Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Ik zou deze stage een 7 geven. Ik heb veel geleerd en iedereen was erg vriendelijk. Echter, in het begin van de stage was de organisatie een beetje onduidelijk en zaken die al voor aanvang van de stage afgehandeld hadden kunnen worden, werden tijdens het begin van de stage behandeld.

5. Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Ik heb zeker veel meer geleerd over online marketing, vooral SEA. Daarnaast heb ik mijzelf persoonlijk verder ontwikkeld, wat ik meeneem in mijn toekomstige carrière.

© 2024 | Convident B.V.