Medewerkers Verhaal

Projectmanager en Developer

Jacco Appeldoorn
Development, design en projectmanagement
Datum van publicatie: 28 januari 2020

Werkervaring van Jacco Appeldoorn

Benieuwd naar de werk ervaring van Jacco Appeldoorn? Lees hier de bevindingen van Jacco.

 

1: Hoe heb je je werk bij Convident ervaren (algemeen)?

Ik heb mijn eerste werkervaring in het vakgebied bij Convident opgedaan. Aanvankelijk begonnen als developer en uitgegroeid tot een projectmanager tijdens de twee jaar dat ik werkzaam ben geweest. Dat zegt ook veel over de mogelijkheden die je krijgt binnen Convident. Veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je te ontwikkelen in waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Ik heb het bedrijf volwassen zien worden en ben daar zelf ook in meegegroeid.

 

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Tijdens mijn 2 jaar bij Convident heb ik met meerdere collega’s mogen werken en was de sfeer altijd gemoedelijk en relaxed. Er werd hard gewerkt als het moest maar uiteindelijk was er altijd ruimte voor een leuk gesprek of een wandeling buiten.

 

3: Zou je toekomstige medewerkers aanbevelen om bij Convident te werken?

Zeker! Als je veel wilt leren en je wilt ontplooien in het digitale vakgebied is dit een mooie stap. Er is altijd veel te doen en je kan uiteindelijk binnen het bedrijf groeien naar hoe je dat zelf graag voor je ziet.

 

4: Welk cijfer geef je je werk bij Convident en waarom?

Een 8! Het werk zelf was erg leuk en leerzaam. Ook was de sfeer altijd goed en we leverde altijd mooiere projecten op.

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Ik ben hier in twee jaar gegroeid van een onervaren webdeveloper tot een projectmanager met technische kennis. Dit is veel waard in het vakgebied en ik heb hier bij mijn volgende job veel aan gehad. Verder heb ik veel geleerd over het sturen van klanten en het begeleiden van het proces, iets waar ik tot de dag van vandaag erg veel aan gehad heb.

© 2024 | Convident B.V.