Medewerkers Verhaal

Stagiair Developer

Gerdine Kwebeman
Development
Datum van publicatie: 31 december 2021

Stage ervaring van Gerdine Kwebeman

Benieuwd naar de stage ervaring van Gerdine Kwebeman? Lees hier de bevindingen van Gerdine.

1: Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

Mijn stageperiode heb ik als heel goed ervaren.

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Ik ben zeer goed ontvangen, mijn eerste paar weken van mijn stage heb ik gelukkig op kantoor kunnen volgen, want Corona deed helaas zijn intrede. Hierdoor heb ik iedereen gelukkig goed leren kennen die er werken. Je merkt direct dat er een hele goede en gezellige sfeer hangt.

 

3: Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Zeker, de mensen in het bedrijf zijn erg aardig en helpen je graag wanneer je bij hun komt. Ook kan je een goed praatje maken met iedereen en vind het daarom echt een goede plek om stage te lopen.

 

4: Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Ik geef mijn stage bij Convident een 8, ik vond de stage zelf leuk om te doen en ben blij dat ik deze bij Convident heb kunnen lopen. Natuurlijk was het jammer met de Corona maatregelen dat we thuis moesten werken, dit vond ik erg jammer en hier ging het bedrijfsgevoel wat je normaal op kantoor hebt gedeeltelijk weg. Maar de mensen van Convident hebben er alles aan gedaan om dit zo goed mogelijk in te vullen!

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd, ik neem dus veel mee in mijn carrière. Om een voorbeeld te noemen heb ik tijdens mijn stage te maken gekregen met verschillende opties hoe ik een probleem kon oplossen, om in plaats van direct met een optie beginnen had ik eerst een lijst gemaakt met de verschillende opties die er waren, toen besloten wat het meest efficiënt was. Ze staan voor persoonlijke groei en goede begeleiding en dat heeft me als persoon verder gebracht.

 

© 2024 | Convident B.V.