Medewerkers Verhaal

Stagiair Online Marketing

Fryde Kloosterman
Online Marketing
Datum van publicatie: 16 april 2022

Stage ervaring van Fryde Kloosterman

Benieuwd naar de stage ervaring van Fryde Kloosterman? Lees hier de bevindingen van Fryde.

 

1: Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

Ik heb mijn stage bij Convident als heel leerzaam en interessant ondervonden. Ik heb hier heel veel nieuwe dingen over online marketing geleerd. Toen ik aan mijn stage begon, wist ik eigenlijk alleen maar de basis over online marketing. Door middel van deze stage weet ik veel meer over het onderwerp en weet ik ook beter hoe ik online marketing in de praktijk moet toepassen.

 

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Ik ben persoonlijk zeer goed ontvangen door de medewerkers van Convident. Ik ben als stagiaire gelijk opgenomen in de groep. Iedereen behandelde mij ook gelijk als onderdeel van het team. Hier was ik zelf heel blij mee, want hierdoor kon ik echt mijzelf zijn binnen het team. Binnen het team van Convident heerst er een open en gezellige sfeer. Hierdoor ben ik altijd met en fijner gevoel aan het werk gegaan.

 

3: Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Ik zou een stage bij Convident zeker aanraden bij andere mensen. Dit omdat je bij Convident veel nieuwe dingen leert en veel ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Convident bied je als stagiair veel kansen en de medewerkers willen je altijd wel van alles leren. Als je opzoek bent naar een leerzame stageplek, dan zit je bij Convident als vrij snel op de juiste plek.

 

4: Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Ik zou de stage bij Convident een 7,5 geven, want ik heb het persoonlijk zelf als een hele leerzame en leuke stage ondervonden. Een stage waarbij er ook veel leuke borrels en teamuitjes zijn georganiseerd. Het is een team geweest waar ik mij zeker thuis heb gevoeld en het is een stage geweest waarbij ik veel nieuwe inzichten en kennis heb opgedaan.

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Wat ik uit mijn stage meeneem, zijn mijn ervaringen en mijn nieuwe opgedane kennis. Ik weet zelf nu veel beter hoe een bedrijf van binnen opereert en wat voor zaken zich dagelijks allemaal afspelen op de online marketingafdeling. Hier ben ik heel dankbaar voor.

© 2024 | Convident B.V.