Medewerkers Verhaal

Stagiair marketing en communicatie

Fay van der Werff
Marketing en communicatie
Datum van publicatie: 24 augustus 2021

Stage ervaring van Fay van der Werff

Benieuwd naar de stage ervaring van Fay van der Werff? Lees hier de bevindingen van Fay.

1: Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

Ik heb mijn stage bij Convident als uitdagend en leerzaam ervaren. Ondanks de corona-crisis zijn mij handvatten toegereikt waardoor ik als marketing en communicatie student een plezierige stageperiode heb mogen ervaren!

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Jazeker. Iedereen liet mij erg welkom voelen en er werd tijd besteed aan het stukje ‘teambuilding’ door een o.a. online kennismaking te organiseren. Daarnaast waren er altijd koffiemomentjes met collega’s waardoor ik mij ook erg goed ontvangen voelde.

 

3: Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lope?

Oh absoluut! Ikzelf ben volop actief geweest met mijn afstudeerscriptie gericht op de communicatie en social media kanalen van het bedrijf. Ik heb daarnaast een (klein) beetje kunnen meewerken, maar de focus lag voornamelijk op het onderzoek. Naast mijn afstudeertraject zou ik studenten ook een meewerkstage bij Convident kunnen aanbevelen, omdat ze echt in je investeren en je altijd behandeld wordt als gelijke op de werkvloer. Erg waardevol voor een ‘veilige’ start van jouw werkervaring.

 

4: Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Mijn cijfer voor mijn stage is een 7. We hebben er alles uitgehaald! Uiteraard jammer dat Corona wat roet in het eten gooide, waardoor de afstudeerervaring in het algemeen anders werd. Maar dit hebben gezamenenlijk een zeer positieve draai gegeven en het beste eruit gehaald.

 

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Voor mij was deze periode ook een voorproefje van hoe het werkleven er na de studie uit gaat zien. Op deze manier ben ik klaargestoomd voor wat mij te wachten staat. Ik neem de opgedane ervaringen graag mee naar mijn verdere carrière!

 

© 2024 | Convident B.V.