Medewerkers Verhaal

Stagiair HR & Office Management

Eugenia Bocancia
Human resource and Office management
Datum van publicatie: 22 juni 2023

Stage ervaring van Eugenia Bocancia

Benieuwd naar de stage ervaring van Eugenia Bocancia? Lees hier de bevindingen van Eugenia.

1: Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

Tijdens 5 maanden heb ik hier veel kunnen leren en ik heb het absoluut naar mijn zin gehad. Mijn stageperiode bestond uit een verscheidenheid aan taken, wat zeker een nuttige en waardevolle werkervaring voor me was. Ik kreeg de kans om vaardigheden als plannen en multitasken te verbeteren, en ook mijn communicatievaardigheden. Het was leuk om met iedereen te netwerken en deel uit te maken van een team, en te zien dat het bedrijf zijn werknemers apprecieert.

 

 

2. Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Het leuke uitgaande team is zeker een van de dingen die ik zal missen! Ik kreeg de kans om met verschillende collega’s samen te werken, en het was een productieve en grappige tijd! Als ik vragen had, werd ik altijd geholpen, en in geval van ongemakken, zowel op het werk als privé, werd ik gesteund en begrepen. Convident organiseert ook driemaandelijkse uitjes, en ik mocht lasergamen met een team – was een leuke activiteit om te doen!

Speciale dank aan Rutger, die de beste supervisor was die ik me had kunnen wensen, en die er voor me was om zowel mijn professionele als persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen en van wie ik me altijd gewaardeerd voelde voor mijn toevoeging aan het bedrijf.

 

3. Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Stage lopen bij Convident kan een geweldige eerste werkervaring zijn, omdat de omgeving erg gastvrij is. Als je niet weet hoe je dit of iets anders moet doen, zal iedereen je graag helpen. Voor internationale studenten kan het ook een goede mogelijkheid zijn om je Nederlands te oefenen, aangezien je dagelijks de kans krijgt om zowel in spreken, lezen als schrijven te verbeteren; en voor Nederlandstaligen geldt hetzelfde voor Engels, aangezien dit ook vaak wordt gebruikt in het bedrijf.

 

4. Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Ik zou Convident een 8 geven. Ik heb veel verschillende vaardigheden geleerd, waaronder ook vaardigheden die niet noodzakelijk gerelateerd zijn aan de titel van mijn functie. In de meeste van mijn taken had ik ruimte voor creativiteit en het uitvoeren van mijn eigen oordeel, maar toch met goede begeleiding. Daarnaast was het leuk om naar kantoor te komen en met mijn collega’s te kunnen kletsen over verschillende thema’s of iets te drinken op het terras van het kantoor. Tot slot gaf het me een goed inzicht in hoe digitale bureaus meestal werken en hoe het is om in een kleine onderneming te werken.

5. Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Het zal zeker een bijzondere ervaring zijn om nooit te vergeten, omdat het mijn eerste voltijdse werkervaring was en ik werknuances leerde zoals “het is nooit slecht om meer vragen te stellen als je iets niet meteen begreep” enz. Daarnaast kreeg ik meer vertrouwen in mijn talent en mogelijkheden, en hoe belangrijk het is om voor jezelf op te komen.

Deze stage heeft me geholpen om te begrijpen dat ik mijn carrière wil voortzetten in dezelfde richting als de functie die ik had bij het bedrijf. Tot slot ben ik geïnspireerd door de achtergrond van de opbouw van een bedrijf, waardoor ik nog meer zin heb om ooit mijn eigen bedrijf te beginnen.

 

© 2024 | Convident B.V.