Medewerkers Verhaal

Developer

Erik Witteveen
Development
Datum van publicatie: 19 januari 2021

Werkervaring van Erik Witteveen

Benieuwd naar de werk ervaring van Erik Witteveen? Lees hier de bevindingen van Erik.

 

1: Hoe heb je je werk bij Convident ervaren (algemeen)?

Het werk bij Convident ervaar ik altijd als erg prettig. Wij hebben een leuk kantoor met goede sfeer en up to date devices, hardware en software. Zo werken wij op fijne PC’s en is er altijd ruimte om te verbeteren en wordt hiernaar geluisterd. Heb jij voorkeur voor een apple PC? Dan wordt deze geregeld. Natuurlijk is ook de algemene sfeer bij Convident prettig en is er altijd de mogelijkheid voor een gesprek, grapje of een spelletje maar wordt er ook heel serieus en hard gewerkt wat ik erg kan waarderen. De balans tussen hard werken en een leuk praatje is erg goed.

De development functie die ik binnen Convident vervul heb ik als leuk en zeer leerzaam ervaren. Ook is er binnen deze functie ruimte om jezelf te ontwikkelen en wordt het idee gegeven dat er altijd wordt gekeken naar wat het beste bij het bedrijf past. Maar tegelijkertijd ook wat het beste bij de persoon past, kortom een prima combinatie om te groeien. Het werk is druk en veeleisend maar in de periode dat ik bij Convident heb gewerkt heb ik ontzettend veel geleerd over projectmanagement (planning en en uren reguleren), development en de algemene structuur binnen onze professionele opdrachtgevers. Mijn werkperiode is dan ook een ontzettend leerzame periode geweest waar ik nu en later veel aan ga hebben. Ik hoop in de komende jaren nog veel meer met en van Convident te leren.

Ik heb mijn ideeën voor groei en ontwikkeling niet alleen in het maandelijkse managementoverleg kunnen geven, maar ook doorlopend tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Vaak is hierop gehandeld en zijn mijn ideeën geïmplementeerd. Zo heb ik mijn eigen ideeën uit mogen werken om de kwaliteit van het werken te verbeteren, wat ik op dit moment als één van de grote USP peilers van Convident zie.

 

 

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Vanaf moment één ben ik door de collega’s van Convident als volwaardig teamlid meegenomen in de werkzaamheden maar ook de activiteiten binnen Convident. Zo heb ik leuke ervaringen met de communicatie binnen het team en werd er meteen goed geschakeld bij de dagstart waardoor je eigenlijk altijd een fijne start van je dag hebt. Ook heb ik op de vrijdagmiddag meteen mijn game skills kunnen laten zien in een potje Krunker met het hele team om de week af te sluiten. Dit als tijdelijke plaatsvervanging voor de vrijdagmiddagborrel omdat Corona heerste. Dit als één van de voorbeelden van de activiteiten die er binnen Convident worden geregeld.

 

3: Zou je toekomstige medewerkers aanbevelen om bij Convident te werken?

Ik zou toekomstige medewerkers zeker aanbevelen om bij Convident te werken. Ik ben van mening dat Convident een ontzettend goede plek is om te groeien op het gebied van development, marketing en projectmanagement. Er leeft veel kennis binnen de organisatie en als jij de drive hebt om dit in te zetten, dan wil iedereen je hierbij helpen. Op welke mogelijkheid dan ook.

Ookal bezit jij alle kneepjes van het vak dan is er binnen Convident toch de ruimte om jezelf te verbreden. Zo staan er ieder kwartaal KPI gesprekken om met de HR manager binnen de organisatie te praten over je eigen ontwikkelingen en de ontwikkelingen waarop Convident graag zou verbreden. Daarnaast kun je altijd binnenlopen om je ideeën met de directie, management of collega’s te bespreken. Binnen Convident is er ook de mogelijkheid je eigen ideeen uit te werken en zijn we constant bezig om te verbeteren en nieuwe technieken te implementeren. Heb jij hier een goed idee over? Dan staat iedereen binnen de organisatie aandachtig te luisteren naar wat jij te vertellen hebt en of dit een werkbaar en uitvoerbaar plan is.

 

4: Welk cijfer geef je Werken Bij Convident en waarom?

Het werken bij Convident geef ik een 8, het is een goede plek om de kneepjes van het vak te leren en jezelf te verbreden. Ook is Convident een plek waar hard wordt gewerkt en constant wordt verbeterd, waardoor er soms veel van een developer wordt vereist. Sta jij je mannetje of vrouwtje, hou je van een informele werksfeer en ben je bereid hard te werken en je afspraken na te komen? Dan is Convident een prachtige organisatie om te starten of verder te groeien in design, development en (online) marketing!

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Bij Convident heb ik ontzettend veel geleerd over development en projectmanagement en heb ik veel van mijn eigen ideeën kunnen uitwerken. Ook heb ik mijn bestaande kennis van programmeren kunnen verbeteren. Wat ik meeneem in het vervolg in mijn carrière is een houding die mij bij Convident is aangeleerd om problemen aan te vliegen en altijd een passende oplossing voor een probleem of mooie ontwikkeling te bieden. Dit ongeacht de status, de persoon of de urgentie van het probleem of de vraag.

© 2024 | Convident B.V.