Medewerkers Verhaal

Stagiair HR & Office Management

Elena Peters
Stagiair HR & Office Management
Datum van publicatie: 27 februari 2024

Stage-ervaring van Elena Peters

Benieuwd naar de stage-ervaring van Elena Peters? Lees hier Elena’s bevindingen.

1. Hoe heb je de stage bij Convident (over het algemeen) ervaren?

Mijn stage bij Convident heeft me waardevolle inzichten gegeven in het werken binnen een kleine bedrijfsomgeving. Ik heb een beter inzicht gekregen in hun werkprocessen en heb ook bijgedragen aan taken met betrekking tot de jaarlijkse functioneringsgesprekken voor elke individuele werknemer.

2. Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Ja, ze stonden altijd te popelen om me te helpen als ik vragen had. Soms was het een uitdaging om ze over te halen om van het Nederlands naar het Engels over te schakelen tijdens informele gesprekken, zoals lunchpauzes. Daarom raad ik persoonlijk aan om ten minste een basisniveau van het Nederlands te leren voordat je aan je stage begint.

3. Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Ik raad een stage bij Convident aan als je geïnteresseerd bent om inzicht te krijgen in het werken bij een klein bureau binnen de digitale marketing en webdevelopment industrie. Bij Convident leer je jezelf te organiseren en proactief te zijn om het maximale uit je werk te halen. Aangezien je taken divers en flexibel zijn, denk ik dat het goed is om over sterke zelfstructurerende vaardigheden te beschikken om je focus te behouden tijdens je stage.

4. Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Ik zou mijn ervaring bij Convident beoordelen met een 7 uit 10! Het was een lonende ervaring met veel mogelijkheden om te groeien. In het begin duurde het even voordat ik begreep dat ik de stage naar mijn eigen interesses kon sturen. Ik ben ervan overtuigd dat het opstellen van een goed doordacht stageplan vanaf het begin een nog groter potentieel had kunnen benutten.

5. Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Ik heb geleerd dat het mogelijk is om zelfs complexe werkprocessen te organiseren en te documenteren door belangrijke personen te benaderen en relevante informatie te zoeken. Ik heb ook vaardigheden geleerd in het gebruik van communicatie- en projectmanagementtools die nieuw voor me waren. Een van de belangrijkste dingen die ik heb geleerd voor mijn toekomstige loopbaanstappen is de waarde van proactiviteit, duidelijke communicatie en het actief vragen om constructieve feedback.

© 2024 | Convident B.V.