Medewerkers Verhaal

Projectmanager en Lead UX-design

Dirk-Jan Meertens
Development, design en projectmanagement
Datum van publicatie: 11 maart 2022

Werkervaring van Dirk-Jan Meertens

Benieuwd naar de werk ervaring van Dirk-Jan Meertens? Lees hier de bevindingen van Dirk-Jan.

1: Hoe heb je je werk bij Convident ervaren (algemeen)?

Uitdagend! Het portfolio van Convident biedt medewerkers de ruimte voor het inzetten van creativiteit en innovatie. Dit is dan ook waar Convident dagelijks aan werkt. Het is motiverend om ideeën tot realisatie te zien komen na een traject van nauw contact met opdrachtgevers. Zelfs op de dagen waarop het even aanpoten is, zorgt dit ervoor dat je na elke werkdag met voldoening de deur uitloopt.

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Vanaf dag 1 voelde ik al een sterke mate van welkomheid bij mijn collega’s. Als nieuwe medewerker wordt je snel opgenomen in het team en staat er altijd wel iemand open voor een korte babbel. Dit is ook wat een werkplek in mijn ogen leuk maakt. Ondanks de periode waarin we met elkaar wat vaker (of volledig) thuis hebben gewerkt, vormen de mensen van Convident een sterk team. In de pauzes even een stukje lopen of een rondje tegen elkaar racen op PlayStation, het hoort er allemaal bij.

3: Zou je toekomstige medewerkers aanbevelen om bij Convident te werken?

Absoluut en zonder twijfel. We zijn een groeiend team en ik denk dat je hier veel kansen krijgt. Ik kan toekomstige collega’s vanuit twee perspectieven een positief advies geven om bij Convident te komen. In de eerste plaats vanuit stages. Convident heeft een sterk team van professionals die het leuk vinden om hun kennis te delen. Je krijgt een eigen werkplek op het kantoor. Deze werkplek is per afdeling ingedeeld zodat je tijdens jouw stage korte lijntjes hebt met je begeleider. Als medewerker van Convident zou ik aanbevelen om niet langer te twijfelen en gewoon mijn collega te worden! Het bedrijf biedt haar mensen vele kansen en de tijd vliegt voorbij.

4: Welk cijfer geef je je werk bij Convident en waarom?

Overal is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering, maar qua “Werken bij” vraagstuk vormt Convident echt een koploper. Ik geef het een dikke 9/10. De organisatie is zich bewust van het feit dat medewerkers de motor zijn van het bedrijf en beloont het team daar ook voor. Leuke teamuitjes, waardering en vooral veiligheid. Als medewerker ervaar je dat leidinggevenden klaarstaan voor het team.

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

De toekomst van mijn carrière bestaat op dit moment uit Convident. Vanuit mijn huidige functie en ervaring bij Convident, neem ik vooral mee hoe belangrijk communicatie is. Dit geldt voor zowel intern als extern. Goede communicatie gaat gepaard met transparantie. In mijn huidige functie heeft dit vooral betrekking op het delen van planningen, plannen en het managen van ieders verwachtingen. Erg leuk!

© 2024 | Convident B.V.