Medewerkers Verhaal

Stagiair Human resource management

Corné Zijlstra
Human resource management
Datum van publicatie: 10 januari 2022

Stage ervaring van Corné Zijlstra

Benieuwd naar de stage ervaring van Corné Zijlstra? Lees hier de bevindingen van Corné.

 

1: Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

Gedurende een periode van 20 weken heb ik mijn oriënterende Human resource management stage uitgevoerd bij Convident, namens de studie Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik heb mijn stageperiode als zeer positief ervaren. De medewerkers van Convident nemen ruim de tijd voor jouw vragen en bieden een leerrijke stageperiode.

 

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Vanaf het begin af aan ben ik met open armen ontvangen. Voordat ik aan mijn stageperiode begon heb ik met de meeste medewerkers al een praatje gehouden, zo kende je elkaar al voordat de stage echt zou beginnen. Tijdens de stageperiode heb ik veel gesprekken gevoerd met collega’s over van alles en nog wat. De werksfeer die binnen de organisatie hangt is er aangenaam om werkzaam in te zijn.

 

3: Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Zeker weten. Gedurende je stageperiode wordt er aandachtig naar je vragen geluisterd en word je goed begeleidt. Als stagiair word je bij vele werkzaamheden betrokken en zo voel je je al snel thuis binnen de organisatie. Zo heb ik ontzettend veel geleerd over het vraagstuk waarover ik graag meer over te weten wou komen: human resource management.

 

4: Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Ik beoordeel mijn stage met een 8. De vragen die ik stelde werden snel en goed beantwoord, hierdoor kon ik snel verder met mijn werk. Ook kreeg ik vaak feedback over de werkzaamheden die ik had verricht. Er was zeker nog enkele ruimte voor verbetering, maar ik heb erg genoten van mijn stageperiode.

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Gedurende mijn stage heb ik veel kennis en ervaring kunnen vergaren. De werkzaamheden die ik heb verricht waren leerzaam en leuk. Ik heb ook veel geleerd op het gebied van (online) marketing. Ook heb ik mijn persoonlijke skills kunnen verbeteren binnen Convident, vooral op het gebied van communicatie en samenwerken. De stage heeft mij ook veel bijgeleerd over wat ik wil in de toekomst. Bij deze wil ik Convident dan ook bedanken voor de leuke en leerzame tijd!

© 2024 | Convident B.V.