Medewerkers Verhaal

Online marketeer

Chris Joling
Online marketing
Datum van publicatie: 26 januari 2021

Werkervaring van Chris Joling

Benieuwd naar de werk ervaring van Chris Joling? Lees hier de bevindingen van Chris.

1: Hoe heb je je werk bij Convident ervaren (algemeen)?

Na het werken als SEA Specialist bij mijn vorige werkgever wou ik mijn kennis op het gebied van online marketing verbreden door meer kennis op te doen op het gebied van SEO en het doormeten van websites. Bij Convident krijg ik volop de mogelijkheden en tools om mezelf te verbeteren en mijn kennis in bovenstaande punten te vergroten. De basis van mijn functie blijft SEA, maar door me ook te verdiepen in de andere online marketing kanalen verbreed ik mijn kennis.

Mijn werkzaamheden zijn zeer divers binnen Convident waardoor elke dag weer anders is en dat maakt het werk ook onwijs interessant.

 

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Bij Convident ben ik goed ontvangen binnen het online marketing team en ik voelde me er meteen op mijn gemak. De werksfeer bij Convident is erg gezellig en heeft een goede mix tussen hard werken en plezier hebben binnen het team.

 

3: Zou je toekomstige medewerkers aanbevelen om bij Convident werken?

Ja dat kan ik zeker aanbevelen. Het werk is zeer divers en we leuke klanten om voor te werken. Tevens is er binnen Convident veel ruimte om jezelf te ontwikkelen waardoor je ook door kunt groeien binnen het bedrijf.

 

4: Welk cijfer geef je je werk bij Convident en waarom?

Het werken bij Convident geef ik een dikke 8. De werksfeer is prettig, leuke klanten waarvoor we werken, volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en toffe teamuitjes maken het plaatje compleet.

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Mijn kennis en skills op het gebied van SEA, Social en SEO, de verantwoordelijkheid om klanten zelf te managen en dit op een goede manier te doen.

© 2024 | Convident B.V.