Medewerkers Verhaal

Support medewerker

Bas Veenhoven
Support afdeling
Datum van publicatie: 12 januari 2022

Werkervaring van Bas Veenhoven

Benieuwd naar de werk ervaring van Bas Veenhoven? Lees hier de bevindingen van Bas.

1: Hoe heb je je werk bij Convident ervaren (algemeen)?

Het werken bij Convident ervaar als ik als erg positief. Geen dag is hetzelfde. Met mijn functie als supportmedewerker heb ik snelle schakellijnen met mijn andere collega’s. Aangezien ik verschillende mensen te spreken krijg met ieder een ander verhaal en probleem, kan ik veel kenniservaring op doen. De fijne werksfeer maakt het werken bij Convident zeer geslaagd.

 

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Ik ben terecht gekomen in een warm bad. De sfeer binnen het team is heel erg fijn. Vanaf dag één werd ik opgenomen als onderdeel van het team en werkte ik aan toffe klantprojecten. Gezellige borrels, leuke werkzaamheden en toffe teamuitjes hebben er voor gezorgd dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

 

3: Zou je toekomstige medewerkers aanbevelen om bij Convident werken?

Ik zou toekomstige medewerkers zonder twijfel aanbevelen om bij Convident te komen werken. De combinatie van werken in een team met allemaal hetzelfde doel, maar ook je eigen ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Ook staat de deur altijd open voor een goed gesprek of voor een bakje koffie of thee.

 

4: Welk cijfer geef je je werk bij Convident en waarom?

Convident krijgt van mij een dikke 8.5. Ik ben heel blij met de kansen die Convident mij geboden heeft en nog steeds biedt. Daarnaast is de werksfeer erg fijn en zijn de werkzaamheden erg leuk om uit te voeren.

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Op dit moment dénk ik er niet aan om bij Convident weg te gaan. Natuurlijk zal ik alle inhoudelijke kennis meenemen naar een eventueel volgend bedrijf. Daarnaast is kennisoverdracht delen en ontvangen een aspect die ik zeker mee zal nemen in het vervolg van mijn carrière.

© 2024 | Convident B.V.