Medewerkers Verhaal

Stagiair Communicatie multimedia & design

Arjan Smit
Stagiair Communicatie multimedia & design
Datum van publicatie: 8 april 2022

Stage ervaring van Arjan Smit

Benieuwd naar de stage ervaring van Arjan Smit? Lees hier de bevindingen van Arjan.

 

1: Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

Heel goed! Vanaf de eerste dag werd ik gelijk opgevangen en meegenomen als volwaardig lid van het team. Ik heb aan een mooi project mogen werken tijdens mijn afstudeerstage. Tijdens deze periode heb ik van verschillende afdelingen mogen ervaren waar zij zich mee bezighouden en heb ik hier ook wat van mogen leren.

 

 

 

 

 

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Jazeker, de sfeer binnen de groep collega’s is zeer prettig. Naast de werkzaamheden is er ook tijd voor gezelligheid. De borrels op vrijdagmiddag of de uitjes naar Boel of door de grachten zijn altijd leuk. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat je na een vrijdagmiddagborrel tot half 5 ‘s ochtends nog in de kroeg staat om de lampen uit te doen.

 

3: Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Zeker weten! Binnen Convident is er een hoge mate van expertise op allerlei gebieden. De open werksfeer waarin iedereen voor je klaar staat is wat een meerwaarde is voor toekomstige stagiairs. Er wordt verwacht dat je als stagiair veel zelfstandig kan uitvoeren, maar het is geen probleem om iemand met ervaring om feedback te vragen. Hierdoor ontwikkel je jezelf op een manier die je vanuit je studie niet ervaart.

4: Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Toch wel minimaal een 8,5. Ik heb mijn opgebouwde kennis mogen gebruiken om toe te passen in een uitdagend project waarbij ik gebruik heb kunnen maken van verschillende expertises die aanwezig zijn binnen Convident. Daarnaast heb ik mijzelf verder kunnen ontwikkelen op het gebied van UX design, denk daarbij ook aan concepting en gebruikersonderzoek.

 

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Ik heb de kans gekregen om mijn carrière voort te zetten binnen Convident waar ik zeer blij en tevreden mee ben. Het ontwikkelen binnen het team van Convident en het uitvoeren van toffe projecten is waar ik naar uit kijk de komende tijd.

© 2024 | Convident B.V.