Medewerkers Verhaal

Trainee SEO/SEA/Social ads

Anna van Mierlo
Trainee SEO/SEA/Social ads
Datum van publicatie: 5 januari 2024

Trainee-ervaring van Anna van Mierlo

Benieuwd naar de trainee-ervaring van Anna van Mierlo? Lees hier Anna’s bevindingen.

1: Hoe heb je de stage bij Convident (over het algemeen) ervaren?

Na mijn studie was het lastig om te bepalen waar ik me het beste thuis ging voelen. Doordat ik een brede studie heb gedaan, wilde ik mij ook breed opstellen. Bij Convident kreeg ik hiervoor de ruimte en ben ik meer gaan leren over SEO en SEA. Doordat ik vanuit mijn vorige stage al een beginnende kennis over online marketing heb opgedaan, wist ik dat ik graag verder wilde groeien binnen dit vakgebied. 

In de beginnende fase heb ik veel mogen leren over SEO. Hierbij kreeg ik veel begeleiding en was er altijd ruimte voor vragen en opmerkingen. In een relatief korte periode heb ik al veel waardevolle kennis en ervaring mogen opdoen. Vervolgens ben ik ook meer gaan groeien binnen social media marketing waar ik in mijn vorige stage al meer ervaring op heb kunnen doen. Hier ligt voornamelijk mijn passie en ik ben dankbaar dat ik hier ook de ruimte voor krijg.

Het is dus een ontzettend gevarieerde functie waarbij ik meerdere hoeden op zet per dag. Ik vind de veelzijdigheid erg fijn en zo is niet elke dag hetzelfde!

2. Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Ik ben goed ontvangen door collega’s en vind de werksfeer erg aangenaam. De sfeer binnen het team is vriendelijk en ontspannen. De gezamenlijke vrijmibo, of dan wel domibo, dragen hier natuurlijk aan bij. 

3. Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Ik zou het je zeker aanbevelen om je bij Convident aan te sluiten. Je krijgt de ruimte om veel te mogen leren en waardevolle ervaringen op te doen. Je krijgt de tijd om zelf te bepalen waar je je op wil focussen en waar je eigen interesses liggen. Zo kun je gemakkelijk je dagen op een plezierige manier invullen en krijg je de juiste begeleiding om te groeien.

4. Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Mijn ervaringen bij Convident geef ik tot nu toe een 7.5. Het is een leuke en leerzame plek om te kunnen werken en groeien. De communicatie verloopt goed en er is altijd tijd voor een gezellig praatje. Het werk is gevarieerd en vrij om zelf in te vullen. Dit betekent wel dat je voor jezelf een goede structuur moet bedenken en voor jezelf handhaven.

5. Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Ik heb tot nu toe veel mogen leren over het vak. Deze kennis en ervaringen zal ik altijd meenemen in de volgende carrièrestappen. Ik vind dat ik, nu al, veel heb mogen leren over de verschillende manieren en methodes binnen de verschillende facetten van online marketing en de verschillende tools die daarbij horen.

© 2024 | Convident B.V.