Medewerkers Verhaal

Stagiair Bedrijfskunde

Amber Haafs
Stagiair Bedrijfskunde
Datum van publicatie: 13 maart 2022

Stage ervaring van Amber Haafs

Benieuwd naar de stage ervaring van Amber Haafs? Lees hier de bevindingen van Amber.

 

1: Hoe heb je de stage bij Convident ervaren (algemeen)?

Ik heb mijn stage bij Convident als erg leuk en leerzaam ervaren! De gehele stage heb ik verschillende taken op het gebied van HR op kunnen pakken, waaronder het opstellen van een vluchtinstructie en het mogen bijwonen van verschillende KPI-gesprekken. Tijdens mijn stage heb ik mij voornamelijk gefocust op het uitwerken van de werkprocessen. Hierdoor ging ik veel met de medewerkers in gesprek en heb ik een goed beeld gekregen van alle processen binnen Convident.

2: Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Je komt bij Convident binnen in een open en sociale werksfeer. Ik ben met open armen ontvangen en voelde mij écht onderdeel van het team. De deuren staan altijd open en je kunt bij iedereen terecht voor vragen of even een vlotte babbel. Ook de vrijdagmiddag borrels zijn erg gezellig. Zo leer je je collega’s steeds nog beter kennen!

 

3: Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?

Jazeker! Je krijgt bij Convident veel vrijheid om je te oriënteren in hetgeen jij interessant vindt. Met de professionals die Convident kent, kun je op verschillende vlakken veel leren. Je wordt tijdens je stage goed begeleid. Door de goede begeleiding en de gezellig sfeer heb je bij Convident een te gekke stageplek!

4: Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Ik geef Convident een dikke 8,5! Door de vrijheid om jezelf verder te kunnen ontwikkelen, nieuwe kennis en vaardigheden op te doen en de gezellige sfeer is een stage bij Convident ontzettend leuk en leerzaam.

5: Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Ik neem uiteraard de opgedane kennis en vaardigheden mee, maar daarnaast ook de samenwerking en communicatie die het team binnen Convident heeft. Een must have om als organisatie te hebben!

© 2024 | Convident B.V.