Medewerkers Verhaal

Stagiair Communication multimedia & design

Ali Syed Wajahat
Intern Communication multimedia & design
Datum van publicatie: 15 december 2022

Stage-ervaring van Ali Syed Wajahat

Benieuwd naar de stage-ervaring van Ali Syed Wajahat? Lees hier Ali’s bevindingen.

1: Hoe heb je de stage bij Convident (over het algemeen) ervaren?

De ervaring tijdens de stage bij Convident was heel goed en leuk voor mij. Tijdens de eerste week werd ik getraind door de projectmanager en leerde ik de workflow van het bedrijf kennen. In het begin van de stage kreeg ik een taak met betrekking tot het grafisch ontwerp, wat mij de kans gaf om te wennen aan de stijl van het bedrijf. Eén ding was niet nieuw voor mij, maar ik moest de scrum-methode gebruiken in mijn professionele leven. Tijdens de tweede helft van de stage begon ik met het ontwerpen van websites/responsive, wat ook een goede leerschool was. Dit is een van de goede ervaringen die ik tot nu toe heb gehad, en het team waarmee ik heb samengewerkt bij Convident was erg behulpzaam.

2. Ben je goed ontvangen door onze collega’s (werksfeer)?

Ik ben goed ontvangen door het team bij Convident, vanaf de eerste dag werd ik goed genoeg behandeld door mijn collega’s. Wanneer ik met een probleem zat, was een van hen er altijd om me te helpen en de oplossing van het probleem te geven. De sfeer was vrij gemoedelijk en vriendelijk wat mijn stageperiode zeer aangenaam maakte.

3. Zou je toekomstige stagiairs aanbevelen om bij Convident stage te lopen?4. Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?4. Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom

Ik zou toekomstige stagiaires aanraden om een intership te doen omdat je hier verschillende uitdagingen krijgt met verschillende leuke activiteiten.

4. Welk cijfer geef je je stage bij Convident en waarom?

Er is altijd ruimte voor alles, maar ik zou Convident een 9 geven, omdat ik hier nieuwe dingen heb geleerd en de kans heb gekregen om een goede professional te worden die me zal helpen in de toekomst.

5. Wat neem jij mee vanuit Convident naar het vervolg van je carrière?

Ten slotte zou ik zeggen dat het werken in een goede en vriendelijke omgeving me altijd energie en motivatie heeft gegeven en vooral alle lessen die ik hier bij Convident heb geleerd, zullen me naar een beter pad in mijn carrière leiden. Dank aan alle collega’s die me aanmoedigen om hard te werken en dat betekent veel voor me.

© 2024 | Convident B.V.