Since 2015

Wij zijn Convident

Convident staat bekend als een sociale onderneming, waar iedereen erbij hoort en een ieder een belangrijke bijdrage levert aan het behalen van (online) succes! Of zoals wij zeggen in onze missie; succesvol laten excelleren op het web. Bij Convident maken wij elke dag weer de tofste websites & webshops en bouwen we converterende online marketing (SEO, SEA en Social) campagnes. We hebben 12+ enthousiaste collega’s, maar we zoeken er nog meer.

Convident adviseert bedrijven over digitale oplossingen op het gebied van websites, webshops en online marketing. Met een team van specialisten laten we bedrijven succesvol excelleren en streven we naar 100% klanttevredenheid.

The right people

Bedrijfswaardes

 

Onze mission statement: Onze missie is om onze klanten te helpen bij het behalen van hun online doelstellingen door middel van effectieve digitale marketingstrategieën en op maat gemaakte weboplossingen.

Onze vision statement: Onze visie is om het meest vertrouwde en succesvolle WordPress webbureau met online marketing te zijn, dat bekend staat om zijn uitstekende dienstverlening, toewijding aan klanttevredenheid en resultaatgerichte oplossingen. We streven ernaar om onze klanten te helpen hun online doelen te bereiken en hun merk te laten groeien in een steeds veranderende digitale wereld.

Wat ons uniek maakt?

 • WordPress custom modules.
 • Woocommerce en Google partner.
 • Ruim honderdvijftig maatwerk referenten die je voorgingen met dé web of online marketing services waar je naar op zoek bent.
 • Onze compacte sprint werkwijze.
 • Full service online diensten onder één dak.
 • Onze online support helpdesk is altijd up & running.
 • Onze locatie Groningen-stad is uitgegroeid tot de tweede ICT-stad van Nederland met 1400 bedrijven in de online-industrie en 8200 werknemers. Dat aantal groeit nog elk jaar, groei jij ook vanuit deze bruisende omgeving met onze expertise mee?

Our core values

Je houdt van onze business of je hebt er niks mee, er is eigenlijk geen tussenweg. We staan voor iedereen open, maar zijn streng in ons selectiebeleid. Zo nemen we alleen de juiste mensen aan. Wij geloven dat wanneer je goed bent voor je eigen medewerkers, dit uiteindelijk resulteert in blije klanten en partners. Een gezond financieel resultaat is hier het gevolg van. Wij hechten dus veel waarde aan onze medewerkers. Dit zie je terug van een goede lunch tot leuke teamuitjes, maar ook in een hechte bedrijfscultuur. Ook geven we jong talent graag een kans. De kracht van ons team is dat we er samen voor gaan, met z’n allen dragen we de Convident cultuur!

What do we have to offer?

De kernwaarden geven aan wat we van elkaar kunnen verwachten en waar we voor staan. We hebben bij Convident 4 kernwaarden:

 • Persoonlijk en toegankelijk.
 • Samenwerken door kennisoverdracht.
 • Betrouwbaar en doelgericht.
 • Maatschappelijk betrokken.
Technische support medewerker bij Convident

Socially engaged business

Onze collega’s vertellen je graag alles over Werken bij Convident. Projectmanager Dirk-Jan: ‚De werksfeer bij Convident is persoonlijk en informeel. Met vragen kun je altijd bij collega’s terecht en we hebben (gezonde) interesse in hoe het met je gaat. Als team werken we aan oplossingen voor onze klanten. Iedereen brengt zijn of haar eigen specialiteit in en kennisoverdracht vinden we zeer belangrijk. We stellen onze kennis beschikbaar en bouwen samen aan duurzame relaties. Er is volop ruimte voor eigen ontwikkeling. Aan de hand van KPI’s (kritische prestatie indicatoren) evalueren we maandelijks je eigen persoonlijke doelen die je samen met Convident hebt opgesteld. Daarnaast bieden we stage- en werkervaringsplekken aan voor nieuwe talenten. Op vele fronten is de organisatie in beweging en dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Er liggen volop kansen voor professionals die een volgende stap willen maken in hun carrière.‘

Convident gaat een stap verder. Want naast gave klantprojecten en leuke collega’s worden we heel blij van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo ondersteunen we op jaarbasis maatschappelijke projecten en we hebben een eigen Convident foundation! Elk jaar selecteert de Convident foundation een project met een goed doel, die organisatie breed gedragen worden door onze eigen mensen. Hoe?

 • We doneren een deel van onze winst aan een goed doel.
 • We activeren onze klanten, partners en relaties om ook te doneren.
 • Convident is beschikbaar als digitaal partner van het doel.
Meer informatie

Join the club. Ready for boarding?